Bøger

Frederik Lindhardt er forfatter og medforfatter til en række anmelderroste bøger, der dykker ned i emner som sygdom, den digitale tidsalder og historie. Du kan læse meget mere om den enkelte bog nedenfor.


Det er gældende for Frederik Lindhardts skrivetil, at den er hudløst ærlig, dybdegående og gribende. 

Samtalekur

Doktor Hansen har set sin sidste patient

Praktiserende læge Michael Hejmadi og læge og forsker Andreas Pihl giver sammen med retoriker og medforfatter, Frederik Lindhardt, deres bud på, hvad fremtiden bringer i sundhedsvæsenet.

Gud Bevare Danmark

Dronningens nytårstaler 1972-2014 sat ind i et samfundsmæssigt, historisk og retorisk perspektiv.

Lidt af far

Når Alzheimers rammer i en familie, kan det få store følger for de pårørende, og hele livet ændrer sig ofte fra dag til dag. Her i "Lidt af far" fortæller forfatter Frederik Lindhardt om sin far, tidligere biskop Jan Lindhardt, og de sidste år af hans levetid.

Det, du ikke forstår, gør dig klogere

Tor Nørretranders, Rane Willerslev og Svend Brinkmann kaster sig under ledelse af Frederik Lindhardt ud i en fælles søgen efter at blive klogere på nutidens radikale tilstand. På tiden, tilliden og Trump. På fakta, fake news og frihed. På arbejdsliv, menneskeliv og død.

Hvad døden har lært mig om livet

21 markante danskere fortæller i HVAD DØDEN HAR LÆRT MIG OM LIVET, hvordan mødet med døden har gjort dem klogere – ikke bare på sig selv og andre, men også på livet.