Foredrag med Frederik Lindhardt

Frederik Lindhardt mestrer det talte ord - uanset om det er i sit enormt rørende, hudløst ærlige og oplysende foredrag om livet med sin demenssyge far, eller det er i veloplagte, humoristiske og skarpe oplæg om kommunikation og PR.


Oplev et tankevækkende foredrag, som enten giver dig anledning til dybe refleksioner over sygdom eller gode værktøjer til stærkere og bedre kommunikation. Frederik Lindhardt tryllebinder sit publikum i begge tilfælde.

Foredrag

"Lidt af far" - Alzheimers

I dette foredrag får publikum Frederiks, en søns, fortælling om livet sammen med sin demenssyge far – der er den tidligere biskop i Roskilde, Jan Lindhardt.

1
Sorg, frustrationer og håbløshed

Historien handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden, der følger med. Men det er også en fortælling om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Sidst, men ikke mindst, handler den også om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed og på fornuft.

2
Alzheimers effekt på mennesker

Kort sagt, så handler foredraget om Alzheimers effekt på mennesker. Uanset hvad, så kan man ikke undgå at lære noget om sig selv og livet, når man står midt i et scenarie med sygdom og død.

Foredrag

At gøre en kort historie lang - om kommunikation og PR i en digital tid

Mennesker vil møde mennesker - især også i en digital og foranderlig verden. Med den digital kommunikation handler det ikke længere om at gøre en lang historie kort. Man skal derimod gøre en kort historie lang - man skal altså fylde både kvalitativt og kvantitativt.

1
Udbyg relationer

Frederik Lindhardt vil med afsæt i sin erfaring med retorik og virtuel kommunikation forklare det afgørende i at fastholde og udbygge relationer under kommunikation. For den digitale transformation handler i bund og grund om mennesker.

2
Forstå mennesker

PR handler om at forstå mennesker, og hvordan de mødes og er sammen. Det er en nødvendighed, hvis man skal lykkes og have størst mulig succes med sin kommunikation.