Om Frederik Lindhardt

Frederik Lindhardt (f. 1989) er medstifter af Virtio, der laver digital læring og online-kurser. Desuden er han cand.mag. i retorik med speciale i digital ledelse og kommunikation og har tidligere hjulpet virksomheder og ledere med at begå sig troværdigt i den digitale og foranderlige verden. Derudover er Frederik forfatter til flere bøger, ligesom han jævnligt skriver om emner som teknologi, retorik, ledelse og læring. Han har bl.a. skrevet for Børsen Ledelse og Information.

En fabelagtig formidler

Frederik Lindhardt er mester i det talte ord - det skyldes måske hans cand.mag. i retorik, men lige såvel er det et bevis på, at Frederik er en erfaren foredragsholder. Han fænger altid sit publikum sin engagerede formidling og overbevisende indsigt i det pågældende emne.


Som publikum kan du derfor se frem til gribende fortællinger, når Frederik enten giver den hudløst ærlige historie om livet med sin demenssyge far, eller giver solid indsigt i skarp kommunikation og PR.

For Frederik har det altid stået soleklart, at formidling og indsigt er to sider af samme sag. Det ene kan simpelthen ikke uden det andet. Derfor vil du aldrig opleve, at hans formidling er tør, eller at hans indsigt ikke er tilstrækkelig. Begge dele sidder derfor ved alle oplæg lige i skabet.

Foredrag med Frederik Lindhardt

Frederik Lindhardt tilbyder lige nu to foredrag, der i indholdet er vidt forskellige - ikke desto mindre er de begge enormt fængende.

I sit foredrag Lidt af far fortæller Frederik på rørende ærlig vis om livet med en far, der var syg med Alzheimers. Det var en tid med sorg, frustrationer og dårlig samvittighed over, at han intet kunne gøre.
Dernæst tilbyder Frederik foredraget At gøre en kort historie lang - om kommunikation og PR i en digital tid. Her giver Frederik sine bedste råd til, hvordan man lykkes med sin kommunikation.